Google+ Followers

Daisypath Anniversary Tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, 4 January 2012

First Day Masuk Opis Semula

Well, lepas hampir 3 bulan tak masuk opis, camne la gamaknye rupe meja aku kan? Dalam hati dok terpikir itu jer semasa dalam perjalanan ke opis. Oh mesti byk bende nk kene setel dan tetibe semangat bekerja dtg meluap-luap. Sampi opis, meja kelihatan spt biase jer dan.... tak berhabuk. Thx pd makcik cleaner opis ni, mmg terbaekkk!

Disebabkan semangat berkerja yg meluap2 td, pg2 da bukak FB dan blogwalking hahahaha~ Seronok tahu ramai gak kwn2 TTC yg da lekat. Tapi ramai juga yg masih belum dpt rezeki ni. Aku doakan masa korang akan smpi dlm waktu yg terdekat, Harap x perlu tunggu berhadapan dgn pengalaman mcm aku ni.

Ok back to work, ade a few kerja yg org lain buatkan tp suku jalan sbb bukan keje hakiki diorg kan (beselah tu, mcm ni nk multiktasking mcm SBPA ckpkn tu?). Baby lak mcm tahu2 jer bondanyer da start keje, baik jer x der rase nk meloya kt opis tp baby kurang berdenyut2 mcm bese.. denyut pun rase x kuat .. adakah sbb aku  byk bergerak kt opis ni? hmmm...

Blk keje br rase penat sgt badan, rase loya makin menjadik2 lak.. So hubby terus suh bersiap g dinner sbb dia pun x larat nk masak. Balik dinner terus solat baring dan tunggu Dr. Hubby inject montot.. sambil aku terus hanyut... Penat sgt rase sampai terlupa nk rase denyut2 baby kt perut masa baring sebelum tdo =_="

4 comments:

  1. salam perkenalan,

    bby sy pn arini sb sy aktif sgt bgrk agknya dia da biasa,sy br nk sndar rest jap dia mulala bpusing2 lam pewot..~
    bby gnti mama dia lak bz bgrk2,cute jer ase^__^

    ReplyDelete
  2. Loveaqsha, salam perkenalan kembali.. mai jenguk selalu k =)

    sy pun rase camtu gak, bila da stop menaip tu, kite diam kejap terus rase nyut2.. alhamdulillah, die okla tu kot.

    ReplyDelete
  3. B&C, sy sentiasa doakan kwn2 TTC yg lain, dan harap korang x perlu jd mcm sy. InsyaAllah rezeki tu pasti ada. Sabar dan jgn berputus asa yer =)

    ReplyDelete