Google+ Followers

Daisypath Anniversary Tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday, 27 January 2012

Nek Mah Bidan Power!

Satu hari tu, masa tgh sebuk2 buat keje kat opis tetiba kwn sekolah ym dan dengan sopannya memohon izin untuk bertanyakan 'khabar' aku.. Bagusnya kawan aku sorang ni. Nama dia Shiera. Lepas aku mengatakan aku baru keguguran kali ke-3, Shiera bercerita psl sorang lg kwn kami yg da kahwin hampir 10 thn namun masih tiada tanda2 untuk mengandung dan lastly doc isytiharkan dia MANDUL.

Mandul adalah perkataan yg paling tak enak untuk didengar bukan? Lalu, kwn yg sorang ni terlalu sedih dan bercerita la dgn Shiera masalah dia. Jadi shiera ni cdgkan kwn ni berjumpa dengan Nek Mah untuk berurut. Nek Mah ni mmg keturunan bidan di Kuala Selangor dan telah dpt sijil perbidanan drpd Hospital Tg. Karang. Alhamdulillah lepad berurut ngn Nek Mah, kwn tu mengandung. Subhanallah..

Jadi, aku pun saje la nk g test. Tiada harapan yg aku letakkan sekadar nk sedapkan badan sbb aku suke g diurut huhuhu.. Lagipun br abes berpantang dan pindah rumah mestila bdn penat.. Urutan Nek Mah biasa jer sesuai dengan usianya jd urutannya x berapa keras tp masih terase dan leh wat kite terlena. Namun, urutan dia bukan cincai boncai mcm orang indon (jgn berurut ngn org indon / asing, selalunya mereka tu buat2 pandai jer ) tp dah dpt sijil perbidanan ok. Bagi sesetnagh org yg sukakan urutan keras, korang takkan rase best la ngn urutan Nek Mah ni. Bayaran lak ikut keikhlasan kita.

to be con't .... =P

cont. nie...................................

Nek Mah dok ngn anak dia kat area AU Keramat. Lepas Shiera cerita psl member ktrg td aku pun saje nk la nk g ngetest since dekat gak ngn uma parents kan. Alhamdulillah sekali berurut ngn Nek Mah, aku terus lekat.. 2 bulan lepas keguguran pd bulan Feb, Bulan Mei period x dtg.. namun sekali lg aku keguguran  selepas 15w.. itu pun aku paksa bg turun sbb dah tahu janin sekali lg tak menjadi...

Abis pantang aku tunggu lepas raya utk urut lagi ngn Nek Mah. Masa tu pun period da dtg tp sikit2 sgt cam tompok2 jer.. Abis period tu terus g jupe Nek Mah, hm layan abesss sbb badan pun penat ngn outstation dan raya sakan kan.. Masa nk g urut tu DH sempat gak ngusik 'sekali lepas urut ngn Nek Mah ni lekat gak cam dulu'. Aku cakap: 'tak kot sbb period sy pun sikit jer ni baru nak teratur blk'. Memula tu igt nk rehat la gak sbb rase cam trauma..... Rupa2nya masin mulut DH.. Kalu ikut kiraan 28 hari, period da lewat 4 5 hari aku da mula rase pening. Cukup 5 hari aku wat UPT mmg nampak la 2 line tersebut... Sikit pn aku tak tersenyum, tapi DH nmpk seronok gak la.. dan bg aku semangat utk pastikan kali ni berjaya.

Nek Mah pun ada buat jamu sendirik dan aku pun saja la beli nak senangkan hati dia .. Disebabkan baru mkn kejap jer tak tau la jamu tu berkesan ke tak.. So, kalu nak rase tangan Nek Mah boleh la tinggalkan emel nnt qaseh reply k =)

** bukan nk berahsia tp kesian kat Nek Mah tu kalau ramai sgt yg dtg. Sebelum korang dtg pun jgn lupe tepon die dulu k  =)

344 comments:

  1. @ Qaseh....
    Mcm best je dengar citer psl urut nie...ada ctc no Nek Mah nie x?...nak try berurut lak pas nie....

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam boleh emailkan pada saya tak? besar harapan saya untuk mencuba munira.mediahiburan@gmail.com

      Delete
  2. puteri emel sy yer, nnt y emelkn no kontek nek mah tu =)

    ReplyDelete
  3. Tg Karang tu kampung saya..nak juga la cuba..nanti ada masa saya emel ya..

    tak sabar pulak nak tunggu sambungan entry ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. B&C, nek mah dok ngn anak die kat area AU Keramat.. Jarang dia blk Tg Karang dah..

      thx baca ! =)

      Delete
  4. AU keramat tu sebelah area perumahan my mum je. Dekat sesangat. Qaseh blh bg no nek mah? Xde nk pegi skrg pn, sj simpan dulu kot2 1 day trasa nk pegi. Hehe. My email : nurzafryani@gmail.com. Thanks qaseh!

    ReplyDelete
    Replies
    1. qaseh, sori. rasanya sy dh terdelete masa housekeeping email. byk sgt junk dlm inbox. sedap sgt tick mana nk delete ter tick skali email awk. soriiiiii sangat sangat sangat. blh tolong emailkan semula?

      Delete
    2. aiyoooo... ni 2nd time kene dende ni.. hehehe da emel blk cek tau.

      Delete
    3. Hi boleh bg no nek mah.email sy zarahamdan@gmail.com

      Delete
    4. assalam qaseh, boleh email kat saya no tepon nek mah? tq..
      hazrynah@gmail.com

      Delete
  5. Salam qaseh
    Jika tak keberatan ble x emailkn no nekmah. Nk usaha juga mana tau ada rezeki kami pula lps ni. honeylily29@gmail.com
    Tk

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam saya puteri , boleh tlg saya email kn number nek mah , saya dan suami dh cuba mcm2 untuk hamil, boleh x email kan number nek mah please saya merayu dannnny.astrada@gmail.com

      Delete
  6. salam qaseh,kalau tak keberatan jugak,boleh tak emailkan no phone nek mah,nk cube alternative lain plak,thank u so much

    my email
    idora_de@yahoo.com
    tima kasih

    ReplyDelete
  7. salam qaseh, AU Keramat tu mcm dekat je dengan umah saya. Boleh tak bagi no fon die? email saya yanizz2002@yahoo.com.

    Terima kasih ya

    ReplyDelete
  8. Qaseh, nanti kalau free tolong emelkan no. telefon Nek Mah ya. TQ

    ReplyDelete
  9. salam...tolong beri sy kontek number nek mah ye.. nak cuba... =) sweetbaby.cutebaby@gmail.com

    ReplyDelete
  10. Salam, saya terjumpa ur blog masa jalan2 dgn pakcik Google. Boleh tak emailkan nombor nek mah. Nak cuba jugak. Thanks. Melisamuhd@hotmail.com

    ReplyDelete
  11. salam, sy tgh google..n terjumpa ur blog..boleh mintak nombor nek mah tak? nak la cuba, mna tau kali ni ada rezeki saya.. terima kasih.hijaujeans@yahoo.com

    ReplyDelete
  12. hi qaseh..boleh sharekan nombor telefon nek mah?
    my email muszainal@yahoo.com

    ReplyDelete
  13. Dear, kalau tak keberatan boleh bg no.tel bidan tu? saya duduk di keramat...
    nurulhudamastuki@gmail.com
    thanks alot for helping me

    ReplyDelete
  14. seronok bc email qaseh, sy dh 4 tahun. blum ada anak.leh email no n alamat nek mah cintakasih2@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy da emel.. jgn putus usaha yer kirana

      Delete
  15. teruja baca post ni qaseh... saya baru setahun kawin. tp sgt teringin nk baby.. bleh x emelkan no nek mah.. norazizims@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq qaseh....br baca msj ni...huhu... insyaallah akan cuba. tp skrg ni tgh usaha dgn ustzh kat pdg jawa. kalau usaha skrg ni pun x berhasil, insyaallah akan cuba dgn nek mah plak.. doakan kami yer.. =)

      Delete
    2. niki.. semoga dipermudahkan.. sy sentiasa doakan kwn2 TTC yg lain :)

      Delete
  16. salam. boleh email saya no nek mah aziposh@yahoo.com

    ReplyDelete
  17. Salam Qaseh @ kawan2 yg ada nombornya, boleh x email pd saya juga?

    ayu.hartini@gmail.com

    Tq yer..
    Moga Allah kurniakan kita semua zuriat2 yg soleh.. Aminnn..

    ReplyDelete
  18. Salam qaseh,

    saya pun berminat untuk berurut dengan nek mah..mintak tolong forward no phone nek mah ye ke email sy hasnysweet@yahoo.com
    thanks banyak2 ye..

    ReplyDelete
  19. qaseh..
    boleh bg tak nombor nek mah tu..ainku87@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam..leh kongsi tak no tepon nek mah..ni email sy riezza1980@yahoo.com. ..tq

      Delete
  20. Salam..jika x keberatan boleh emailkan jgk no nek mah.tq ye
    illmakino@yahoo.com

    ReplyDelete
  21. Salam...email saya aimy_sakini@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  22. Salam, saya pn nk jgk ctc no nek mah, emel sy aisya5311@yahoo.com..tq ye.

    ReplyDelete
  23. Really need to find a good urut, please email Nek Mah bidan power number to propertymy2u@gmail.com
    Thanks for your help.

    ReplyDelete
  24. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  25. Salam, bole x tlg email kn no nek mah ni? Nak sgt try.. email: hennabyeren@gmail.com

    ReplyDelete
  26. Salam qaseh... boleh tolong email no contact nek mah? Nak try la.. mana la tau ade rezeki.. inShaaAllah. . Lama sgt menanti ni...
    My email nienish@gmail.com

    ReplyDelete
  27. Salam qaseh bleh email nbr hp nek mah x?
    mamatsaiful82@gmail.com

    ReplyDelete
  28. salam, boleh tolong bagi saya contact nek mah untuk berurut tak? ni email saya, myrameor@gmail.com terima kasih

    ReplyDelete
  29. Salam, emailkan sy contact num nek mah boleh..?? Tq yahh

    ReplyDelete
  30. lupe nak bg emel

    holwatunmasrura27@yahoo.com

    ReplyDelete
  31. salam..boleh tak email sy no contact nek mah ni?..
    au keramat dekat dgn rumah parent sy..

    nordianaseila@gmail.com

    ReplyDelete
  32. salam, boleh x emailkan no ctc nek mah ke syamirazmil@gmail.com
    syukran jazilan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi boleh bg no nek mah.email sy nuyulazhar@gmail.com

      Delete
  33. as salam boleh emailkan no. tel nek mah

    rinaldi.ina@gmail.com

    ReplyDelete
  34. Salam..qaseh..blh emailkan dkt saya nombor Nek Mah...

    iranez_inas87@yahoo.com

    Thanks qaseh :)

    ReplyDelete
  35. Bole email kn number fon nek mah..this my email oddysenn85@gmail.com.tqvm qaseh

    ReplyDelete
  36. Hi salam qaseh,
    Bole email kan no.tepon nek mah..
    Ni email saya ima79_kl@hotmail.com

    Terima kasih qaseh

    ReplyDelete
  37. Salam...qaseh...sy nak juga no nek mah..please email sy

    amiriah85@gmail.com
    0177533538
    Siti badariah

    ReplyDelete
  38. assalamualaikum qaseh,..minta tolong emailkan nombor phone dan alamat nek mah, ni email saya.. shasa_rossa@yahoo.com thanks ye

    ReplyDelete
  39. Slm Qaseh,nama sy su.blh bg no tel nek mah. Email su: talk2along81@gmail.com

    ReplyDelete
  40. Assalamualaikum
    Qaseh,bleh emel no tel nek mah. Email saya :sharazi84@yahoo.com
    Sha dh hmpir setahun kawin,tp blum ada rezeki. Nak cuba rwtan tradisional pula.

    ReplyDelete
  41. Salam.qaseh tolng emelkan saya alamat n no tel nek mah ya..
    emel saya, sheetaz_zain@yahoo.com

    ReplyDelete
  42. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  43. assalam...qaseh tolong emailkan saya alamat & no tel nek mah ya
    email saya : awien87@gmail.com

    ReplyDelete
  44. salam... kak qaseh, blh bg no tel & alamat nek mah x??
    fb : dyla le'gardenia
    email : thekhairila89@yahoo.com
    no.hp : 0142487219

    tq kak....kerjasama amat dla hrgai.... :)

    ReplyDelete
  45. salam qaseh, blh emelkan ke nurizalnadia@gmail.com?

    ReplyDelete
  46. salam qaseh, nak no tepon nek mah plishhh
    shazlene2000@yahoo.com

    ReplyDelete
  47. Salam Qaseh,

    Boleh tolong email no telefon nek mah tak? Emailkan ke azlina.jaffar@khazanah.com.my

    Thank you so much for your help. Saya dah lama cari tukang urut yang bagus.

    Thanks,
    Lina

    ReplyDelete
  48. Salam, Sis. Boleh emailkan no contact tukang urut tu tak? Ni email saya : syurganiaga@gmail.com. Thanks ya. =)

    ReplyDelete
  49. salam sis,..
    boleh emelkan contact no. nek mah? dia tinggal di mana sebenarnya yea?
    terima kasih. scylla05@yahoo.com

    ReplyDelete
  50. salam sis,..
    boleh emelkan contact no. nek mah? dia tinggal di mana sebenarnya yea?
    terima kasih. scylla05@yahoo.com

    ReplyDelete
  51. Tlg email...tq qaseh.. tomoko_sweet@yahoo.com :)

    ReplyDelete
  52. Tolong emailkan no tepon & alamat nek mah..shamosha84@gmail.com..tq.

    ReplyDelete
  53. Salam..mntk tlong email kan no nek mah tu ye? Ni email sy hennabyeren@gmail.com

    ReplyDelete
  54. Salam..mntk tlong email kan no nek mah tu ye? Ni email sy hennabyeren@gmail.com

    ReplyDelete
  55. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  56. assalamualaikum mohon share no nek mah ni email saya yusnisham@gmail.com....TQ

    ReplyDelete
  57. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  58. Hi Qaseh, I nak sangat2 contact nombor nek Mah. Email add chanvios@yahoo.com.
    Terima kasih byk2

    ReplyDelete
  59. assalamualaikum mohon share no nek mah ni email saya biey_umaira@yahoo.com..terima kasih

    ReplyDelete
  60. Salam..blh beri sy contact num nek mah x? Sy nk try..tq..
    tun_cute11@yahoo.com

    ReplyDelete
  61. Sis hope u can email me nekmahs number. Tq. Mu email is sashaylikeme@gmail.com

    ReplyDelete
  62. Dear, hopefully u dapat bagi I contact nek mah. I teringin nak jadi ummi. norasikin.ishakmukhtar@gmail.com
    Tq. :)

    ReplyDelete
  63. Salam qaseh..bleh x bg no contact nek mah? durrani259@yahoo.com

    ReplyDelete
  64. Assalam cik Qaseh.
    Besar harapan sy kalau cik dapat emel sy contact nek mah nie.
    Sy pon baru keguguran buat kali kedua selepas hampir 3 tahun tggu zuriat sendiri. =(

    Terima kasih ye. Emel sy

    shaz_a1206ayu@yahoo.com

    Moga Allah mudah kan rezeki awk.

    ReplyDelete
  65. salam..boleh bagi saya fon.no nek mah x? tq sbb sudi share..ini email saya jamiahsulaiman00@gmail.con

    ReplyDelete
  66. salam, bleh dptkan no fon nek mah...emel saya bongsu09@gmail.com.
    saya pun alami mslh yg sama...time ksih :)

    ReplyDelete
  67. Salam sis..bole bg no fon nek mah..sy dah 2 thn kawen belum ad rezeki anak lg..ni email sy.biorbetul@gmail.com
    Tq sis...

    ReplyDelete
  68. salam, boleh emailkan no. phone nek mah ke sy? terima kasih..my email add: nor_zuliza@yahoo.com

    ReplyDelete
  69. As salam... boleh saya dapatkan no phone mak mah? email : wan.faridah123@yahoo.com

    ReplyDelete
  70. salam nama sy azura, awk.boleh emailkan sy no phone dan alamat rumah mak mah ni? harap awk dpt beri bantuan kepada sy; louisritchie8412@gmail.com

    ReplyDelete
  71. Blh tlg email kan no tel nek mah? Email pinky16@gmail.com

    ReplyDelete
  72. Boleh tlg email sy no tel n alamat nekmah x? ulim.amry@yahoo.com.tq

    ReplyDelete
  73. salam qaseh...tlg emel no fon n address nekmah kt sy jgk...tq...ainifuzi8@gmail.com

    ReplyDelete
  74. Salam..boleh tlg email ke suzian_cute@yahoo.com no fon n slant nek mah..tq

    ReplyDelete
  75. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  76. Salam..bole emelkan pd sy contact no dan address Nek Mah...TQ
    aen.aslan@gmail.com

    ReplyDelete
  77. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  78. as salam..bkh bg sy no tel n alamat nek mah...nk tnye ms period ke kita kn pg berurut.
    ni email sy jankiey_1512@yahoo.com

    ReplyDelete
  79. salam...boleh emelkan no tel nek mah?terima kasih...
    j_ayu83@@hotmail.com

    ReplyDelete
  80. assalam,
    Boleh emelkan no tel nek mah? terima kasih.
    fantaghirro82@gmail.com

    ReplyDelete
  81. Assalam Qaseh.. Boleh x emailkan dekat sy no Nek Mah ni.. Ni email-- ayuscomeyh@gmail.com.. Tq :)

    ReplyDelete
  82. Assalam qaseh.. bole emailkn kat sy no nek mah.. ni email sy drhuda91@gmail.com

    ReplyDelete
  83. salam..boleh emailkan sy no nek mah nadiah_isa@live.com..terima kasih

    ReplyDelete
  84. Salam.a..qaseh boleh emailkan sy no nek mah. Terima kasih. Email.kamr58@gmail.com

    ReplyDelete
  85. emelkan pada saya zarifi86@yahoo.com

    ReplyDelete
  86. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  87. assalamualaikum. boleh emailkan pada saya no nek mah di harasimu@gmail.com. Terima kasih kak

    ReplyDelete
  88. Assalamualaikum. Bole emailkan pada saya nombor Nek Mah di shahwazup@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam, boleh email kepada sy no telefon nek mah?
      aana_safana@yahoo.com

      Delete
  89. Assalamulaikum Qaseh,
    Teruja nak mencuba dgn Nek Mah. Sila emailkan no tel & address bidan tersebut.
    Tq dear.

    ReplyDelete
  90. Salam, bleh email sy jg alamat tempat urut tu. Dekat je ngan rumah. Thanksss
    shawn_on7@yahoo.com

    ReplyDelete
  91. salam,
    sis, bleh saya dapat contact nek mah ni? dhun_xzone@yahoo.com
    tq sis.

    ReplyDelete
  92. salam.. email kan juga pd saya ayu.hazwa@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. silap email tu.. ayu.hazwan@gmail.com

      Delete
  93. assalamualaikum...nak no nek mah boleh..ni email saya sitihajar8282@gmail.com

    ReplyDelete
  94. slm,bole tlg emailkan sy no telefon nek mah tu ke nur_shahida85@yahoo.com.
    terima kasih

    ReplyDelete
  95. Assalamualaikum. Boleh sy dptkan no. Nek mah juga. Tq. nur_fadh@yahoo.de

    ReplyDelete
  96. slm,bole tlg emailkan sy no telefon nek mah tu ke laracintahatiku@gmail.com
    terima kasih

    ReplyDelete
  97. Assalamualaikum.. Boleh tolong emailkan no tepon Nek Mah kat email saya mazz.ednms@gmail.com. Dah 3 tahun kawin xde rezki lagi.

    ReplyDelete
  98. salam boleh email saya detail nek mah sheemil_mel@yahoo.com

    ReplyDelete
  99. Salam..boleh emel no nek mah..sy dok area keramat.. balkis.anz@gmail.com

    ReplyDelete
  100. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  101. Salam nape you tak show off je no Nek mah tu..bleh Emel sy juga x no Nek mah tu sy duk keramat au3. adirahmproslin@gmail.com

    ReplyDelete
  102. salam sis blh x email pasal nek mah ni nk try tgk...
    thanks sis
    maria_chepir88@yahoo.com

    ReplyDelete
  103. salam sis, leh emelkan contact nek mah...nak cuba urut...
    nuersha@gmail.com
    tq sis

    ReplyDelete
  104. Assalammu'alaikum. Saya nak minta izin email pada saya juga. wan.faridah123@yahoo.com

    ReplyDelete
  105. Assalam qaseh, mohon nombor fon nek mah dan alamatnya, email saya balqiskiss@yahoo.com TQ :)

    ReplyDelete
  106. Assalam qaseh, mohon email nombor fon nek mah dan alamatnya kepada saya ea
    izzati@eventsecurity.com.my
    terima kasih.

    ReplyDelete
  107. As'salam...Boleh emailkan no fon Nek Mah dan alamatnya...roshamidi@gmail.com

    ReplyDelete
  108. Boleh email Kat sy yoyocell@yahoo.com

    ReplyDelete
  109. salam. bleh emailkan sy no tel nek mah, m_jamesamin@yahoo.com

    ReplyDelete
  110. salam saya nak number nek mah boleh?saya dah bnyak kali cuba mintak , tlg ya saya dan suami dh x sabar nak pergi ikhtiar

    ReplyDelete
  111. asslm...saya nk no nek mah blh? tolong email ke steelbook937@yahoo.com...

    ReplyDelete
  112. Salam..bole x nak mnta no tel nek mah tu... terima kasih sgt... ni email sy.. tiniehamdan88@gmail.com

    ReplyDelete
  113. assalam. .boleh x minta no fon n alamat nek mah..baru lepas keguguran, ingat nak berurut ngan nek mah.ni email saya sitihajar1982@gmail.com

    ReplyDelete
  114. assalam...boleh minta no nek mah ni? niesa.ayuen87@gmail.com

    ReplyDelete
  115. Salam qaseh
    Jika tak keberatan ble x emailkn no nekmah. Nk usaha juga mana tau ada rezeki kami pula lps ni. eika.maslan@yahoo.com
    Tk

    ReplyDelete
  116. Slm, qaseh boleh email pd sy no tel nek mah..sy nk try jugak la :)

    ReplyDelete
  117. Ni email sy
    Dyadeary@yahoo.com

    ReplyDelete
  118. Assalam..sis, boleh email pada sy no tel nek mah? sy keguguran 3x dan skrg tgh berpantang...ni email sy syikin_0424@yahoo.com

    ReplyDelete
  119. Assalamualaikum sis...blh email pada sy no tel nek mah? Ni email sy bvzaitun@yahoo.com ..... Tq ye sis

    ReplyDelete
  120. Salam qaseh..
    Boleh email no tel nek mah
    Email saya itu.cinta167@gmail.com
    Dah hampir 3 tahun menanti..

    ReplyDelete
  121. Salam qaseh..blh x emailkan no nek mah..tq

    rdazreen22@gmail.com

    ReplyDelete
  122. Assalam. Boleh tolong email kan contact no NekMah. Email joeno18@yahoo.com. Tq

    ReplyDelete
  123. As salam Qaseh,bole x emailkan no.contact Nek Mah kepada saya, email shuemie_0706@yahoo.com.Segala kerjasama Qaseh hanya Allah yang dapat membalasnya :-)

    ReplyDelete
  124. Salam Qaseh, boleh tak emailkan contact details Nek Mah pada saya juga?..
    Email: nurulhaninimar@gmail.com

    Terima kasih :)

    ReplyDelete
  125. Emailkan untuk sy jg��
    ladolcesofia&gmail.com

    ReplyDelete
  126. assalamualaikum...tlg emelkan untuk saya skali ye.. sfhmissgreenday@gmail.com...tq..

    ReplyDelete
  127. asalamuaikum semua.. saya ade number nekmah .. call saya 0183557699

    ReplyDelete
  128. Salam Qaseh.. bole emailkan miza no nek mah.. ni email miza.. hamizahkarim12@yahoo.com.
    t.kasih qaseh.. smoga Allah berkati usaha kta smua.. :)

    ReplyDelete
  129. assalam.. minta jasa baik pn utk email kan nombor nek mah.. penggemarsup@gmail.com.. tq byk2.. semoga pn sekeluarga diberkati Allah..

    ReplyDelete
  130. salam wbt qaseh...boleh tlg email kan no. nek mah ke nsj_iza@yahoo.com
    terime kasih sgt ye qaseh

    ReplyDelete
  131. Salam, boleh tolong emailkan details Nek Mah pd saya ? Email: auroraglitzz@gmail.com
    Terima kasih ��

    ReplyDelete
  132. Salam.. Boleh emailkan kat saya. ermarajie@yahoo.com

    ReplyDelete
  133. salam....boleh emailkan saya no tepon nek mah tu? sy pn TTC for 2 years.. tlg email ke steelbook937@yahoo.com tq so much

    ReplyDelete
  134. Assalamualaikum.
    mohon emailkan no nek mah pls.
    jazakallahu khaira..

    aezlinda82@gmail.com

    ReplyDelete
  135. Assalamualaikum. Minta tlg emailkan no n addrs Nek Mah. thks Qaseh. azwien.uc@gmail.com

    ReplyDelete
  136. assalamualaikum,boleh tlg emailkan no n alamat nek mah tuh.thank you qaseh

    ReplyDelete
  137. assalamualaikum,boleh tlg emailkan no telefon or alamat nek mah tuh... steelbook937@desb.net

    ReplyDelete
  138. Hello Qaseh,

    Really appreciate if you could email me nek mah contact no at
    gracevierra@yahoo.com

    Gracie xxxx

    ReplyDelete
  139. Salam,

    Saya minta jasa baik sis tolong emel no nek mah.. sadiahy@gmail.com.
    Thanks

    ReplyDelete
  140. Email dkt sy asfaazmir@gmail.com

    ReplyDelete
  141. Assalammualaikum, Qaseh, boleh bagi saya no phone gan alamat Nek Mah tak kat saya..izanzulkifli@yahoo.com.my.

    Terima Kasih

    ReplyDelete
  142. salam qaseh.. boleh emailkan saya no contact & address nek mah tu kat assasin_9090@yahoo.com.. tq

    ReplyDelete
  143. Salam agak2 nekmah ni still larat mengurut lagi x?
    boleh tlg send contact dia ke deq_ann58@yahoo.com please

    ReplyDelete
  144. Assalamualaikum...boleh share dgn sy cntact no nek mah x? Terima kasihh.

    ReplyDelete
  145. Assalammualaikum kak. Boleh email no nek mah tu.. doakan kami geng ttc ni ye.. Insyaallah dgn izinNya.. tqsomuch ya kak
    amyraixorra@yahoo.com

    ReplyDelete
  146. assalammualaikum..boleh emailkan saye contact number nekmah
    joyjet_artlistik@yahoo.com

    ReplyDelete
  147. Salam,bole x Akak drop contact no Nek Mah?my email is haqitalurun@gmail.com
    Thanks in advance

    ReplyDelete
  148. Salam awk..

    Tlg emel contact no nek mah syima.kamal@gmail.com

    ReplyDelete
  149. Salam kalau tak keberatan blh bg no nek mah ...sy duduk kat keramat.
    Besar sgt hanyat ni lau dapat g berurut. email sy:

    cempakaixora@gmail.com

    0126159285 TQ

    ReplyDelete
  150. Salam..agak2 nek mah tu msh dok situ ie? Sy kahwin dn dh 15 thn tak mgandng..bole email sy contact nek mah tak rosedillah69@yahoo.co.uk....tq

    ReplyDelete
  151. Tolong bagi nombor nek mah faizahedfa@gmail.com. tq...

    ReplyDelete
  152. Tolong bagi nombor nek mah faizahedfa@gmail.com. tq...

    ReplyDelete
  153. As salam...boleh wasapkan saya no nekmah...ni no saya 01132349986...msg pn xpe..time kaseh byk2...

    ReplyDelete
  154. Assalam..mohon jg tuk sis emailkan alamat n no fon nekmah ke suhanna11@gmail.com yer..trm ksh byk2..

    ReplyDelete
  155. Salam mohon sis emailkan no contact nek mah ke akmeerosli@yahoo.com
    tq

    ReplyDelete