Google+ Followers

Daisypath Anniversary Tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, 18 November 2014

Kisah Kawan Berurut Dengan Nek Mah

Salam pembaca blog Qaseh yang dirahmati Allah SWT,

Wow lama betul tiada khabar berita daripada Qaseh kan. InsyaAllah andai ada sebarang info berkaitan TTC Qaseh akan post tp kalau nk post psl life Qaseh skang ni mcm tak sesuai pula rasenyer. Bimbang andai ada yg terasa. Kalau tak terasa and OK bgtau lah yek. Boleh juga sekali sekala masukkan resipi masakan pulak kan hihi :)

Walau dah lama x berbloging tp yang emel minta no. Nek Mah tu tetap dibalas. Haa kalau sape yg belum dpt tu mungkin aku terlepas pandang. Harap jgn marah dan boleh emel utk lebih mudahkan. Kalu comment kat post kdg2 info x smpi kat emel.

Alhamdulillah, aku pun memanjat kesyukuran pada Allah SWT bila kawan2 TTC yang pergi berurut dengan Nek Mah bgtau and share their happy news. Namun ada juga kawan2 yang masih belum mendapat sebarang tanda.

Pada kawan yang masih belum ada rezeki tu, jgnlah berputus asa. Berurut ni salah satu usaha kita. Harap tiadalah salah menyalahkan sesiapa dan be positive. Dalam bisnes org kata bukan mudah untuk berjaya. Lebih kurang jugak la utk TTC, bukan mudah dan bukan sikit modalnya kan. We are a piece of Strong Women in the world. Bukan senang nk jd kental mcm kita. Smg Tuhan Yang Maha Mengasihani memperkenankan doa-doa kita. Amin.