Google+ Followers

Daisypath Anniversary Tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, 18 November 2014

Kisah Kawan Berurut Dengan Nek Mah

Salam pembaca blog Qaseh yang dirahmati Allah SWT,

Wow lama betul tiada khabar berita daripada Qaseh kan. InsyaAllah andai ada sebarang info berkaitan TTC Qaseh akan post tp kalau nk post psl life Qaseh skang ni mcm tak sesuai pula rasenyer. Bimbang andai ada yg terasa. Kalau tak terasa and OK bgtau lah yek. Boleh juga sekali sekala masukkan resipi masakan pulak kan hihi :)

Walau dah lama x berbloging tp yang emel minta no. Nek Mah tu tetap dibalas. Haa kalau sape yg belum dpt tu mungkin aku terlepas pandang. Harap jgn marah dan boleh emel utk lebih mudahkan. Kalu comment kat post kdg2 info x smpi kat emel.

Alhamdulillah, aku pun memanjat kesyukuran pada Allah SWT bila kawan2 TTC yang pergi berurut dengan Nek Mah bgtau and share their happy news. Namun ada juga kawan2 yang masih belum mendapat sebarang tanda.

Pada kawan yang masih belum ada rezeki tu, jgnlah berputus asa. Berurut ni salah satu usaha kita. Harap tiadalah salah menyalahkan sesiapa dan be positive. Dalam bisnes org kata bukan mudah untuk berjaya. Lebih kurang jugak la utk TTC, bukan mudah dan bukan sikit modalnya kan. We are a piece of Strong Women in the world. Bukan senang nk jd kental mcm kita. Smg Tuhan Yang Maha Mengasihani memperkenankan doa-doa kita. Amin.


        





21 comments:

  1. SaLam sis bole sy dapatkan no fon nek Mah x?? nasyikindz@gmail.com Tq sis

    ReplyDelete
  2. Thanks bg entri yg seronok utk dibaca.. Saya pun nak taw no nek mah tu.. Izwanna.sulaiman@gmail.com. Terimakasih banyak2 akak.. 😊smogamurah rezeki slalu..

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum Qaseh, boleh bagi no phone gan alamat Nek Mah tue tak. email saya izanzulkifli@yahoo.com.my.

    Terima Kasih

    ReplyDelete
  4. salam sis. haritu ada emel nak minta no fon nek mah.. kalau blh emel kat sy ye. Thnks :)
    cahayaniza@yahoo.com

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum Qaseh, sy pun berminat nk dapatkan no telefon Nek Mah tue. Email pd athyha511@gmail.com. Terima kasih.

    ReplyDelete
  6. Salam . Emel kt saya jugak nurqasehcolection@yahoo.com .tw

    ReplyDelete
  7. Salam . Emel kt saya jugak nurqasehcolection@yahoo.com .tw

    ReplyDelete
  8. Salam . Emel kt saya jugak nurqasehcolection@yahoo.com .thanks

    ReplyDelete
  9. Salam . Emel kt saya jugak nurqasehcolection@yahoo.com .thanks

    ReplyDelete
  10. Salam sis. Boley emel kt sy juga no fon nek mah. ayu_sagy88@yahoo.com tq sis.. ^_^

    ReplyDelete
  11. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  12. Assalam. Boleh x nk mtk contact nek mah tu
    zalmohdsikah@gmail.com
    Terima kasih

    ReplyDelete
  13. email please....suriahayana@gmail.com

    ReplyDelete
  14. email please....suriahayana@gmail.com

    ReplyDelete
  15. Salam.bole emelkan no tpn nek mah aisyah.adam111@yahoo.com..thank u ye

    ReplyDelete
  16. salam, boleh emel kan sy no nek mah
    fadhilah8604@gmail.com, tq sis

    ReplyDelete
  17. Salam dear..tolong emailkan no.hp nek mah... Urgent... Tq

    ReplyDelete
  18. Salam
    Pd sesape yg da ade contact no. Nek Mah
    Bole tolong sharekan tak no tu.
    Tq.

    ReplyDelete
  19. Salam
    Pd sesape yg da ade contact no. Nek Mah
    Bole tolong sharekan tak no tu.
    Tq.

    ReplyDelete