Google+ Followers

Daisypath Anniversary Tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, 5 January 2012

Miracle of Qaseh

Salam semua.. di pagi yg indah ini, tetibe aku rasa nk tukar nama pena blog ni.. yelah rase mcm susah pula org nk menyebutnya kan.. Since aku suke benar dengan nama QASEH ni, jadi nk abadikan nama tu dalam blog ni lah.

Nama Qaseh ni adalah nama pilihan aku semasa 1st pregnant tahun 2007 dulu (hmm da berzaman lak rasenyer) seandainya kami dikurniakan baby gurl.. Tp takdir Tuhan mendahului segalanya, x sempat nk diabadikan kepada baby kami.

Harap korang suka dan dapat memudahkan korang utk panggil aku lepas ni yer.

Sekian, selamat bekerja ... huarghhhhh ngantuknyer zzzz...

No comments:

Post a Comment