Google+ Followers

Daisypath Anniversary Tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday, 30 September 2011

Tanpa DH di sisi...

DH kene g outstation hari ni sampai esok di selatan Malaysia. Hm entah kenapa hati ni terdetik yg bukan2.. Las week dia pergi sampai utara nun xde plak nak rase camni. 'Ala 2 hari jer pun, bukan jauh mana gak, jangan pk bukan2. Doakan dia selamat pergi dan pulang ok' pujuk hati aku.


So beselah, kalau DH outstation aku akan pulang ke rumah parents aku. Tak betah aku kalau tidur sorang2 kat umah kami, even kat rumah mertua pn aku x boleh. Entahlah kenapa tapi mungkin ada kaitan dengan 'gangguan' yg ada dlm badan aku ni.


Besenyer pun, malam pertama tanpa DH, atau malam pertama di tempat baru, aku pasti tak dpt lelapkan mata. So, jgn harap la kalau bos nak suh aku outstation sorang2 huhuhu...


Malam ni, adik temankan aku tdo kat lua x kisahlah dia nk ejek2 aku penakut and watsnot.. ada aku kisah? tarik selimut sudah huhuhu...


Selamat malam sumer.. Doakan aku mmp yg indah2 malam ni... (jgn la mmp hantu2 bagai, penatlah~)

2 comments: