Google+ Followers

Daisypath Anniversary Tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, 29 September 2011

Perubatan Alternatif Mas Ayu

Semalam DH cakap dia dah kol ada sorang makcik ni Kg Pandan untuk dapatkan rawatan. Dia tahu psl makcik ni masa dia tgk cite 'Expose Mistik'. Jadi dia kata, "kita cuba lah ok". So masa dia call dan jelaskan kisah kami pd makcik tu, makcik tu hanya mintak nama kami sahaja. Dia kata "nk tgk dulu, nnt makcik call semula".


Hai nerves plak aku dgr citer DH ni.. DH minta aku gugle psl makcik ni nama dia Mas Ayu. Aku dah gugle tp x byk pn yg ada. cuma 1 kat fotopages. Haa dgr nama pun dah aneh kan inikan pula picnya kat fotopages tu.. Sape yg ada pernah dgr psl makcik ni, diharap dpt share k.

2 comments:

  1. Sy baru baca post awak yg ni...kalu boleh tak yah gi. Mahal giler die mintak, crite je pon dah 100. belum followup kes lagi. Sy pn was2 ngan die ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye ke putri.. awk da g ker? Sy nasib baik x g pn sbb mmg was2 sgt

      Delete